Bine ați venit

Prof. Dr. Dan. L. DUMITRAŞCU

Stimate colege, stimaţi colegi,

Dorim, pe această cale, să vă mulțumim în mod deosebit pentru prezența dumneavoastră la congresul nostru din acest an. Am reușit să organizăm o manifestare științifică de succes datorită nivelului ridicat al conținutului știintific al lucrărilor prezentate.

Congresul de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă, aflat la cea de a 36 – a ediție și desfășurat la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, în perioada 8-11 iunie 2016, a reprezentat un eveniment de amploare care a oferit posibilitatea celor peste 1600 de participanți (peste 1100 de medici și rezidenți, peste 300 de asistenți medicali, peste 200 de expozanți) din toate centrele țării să se întâlnească și să aibă un fructuos schimb de idei și de cunoștiinte într-un domeniu fascinant al medicinei. Totodată, congresul a oferit participanților un bun prilej pentru a veni în contact și a cunoaște la fața locului specificitățile culturii și societății dintr-unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Am pregătit pentru dumneavoastră și doua albume cu poze de la eveniment pe care vă rugăm să le descărcați utilizând linkurile următoare:

Album 1: https://we.tl/SxI3GIvvbb

Album 2: https://we.tl/K3lyQg3HGm

De asemenea, puteți vizualiza pozele de la cina festivă aici: http://selfiebox.ro/?page_id=11145 parolă: congres.

Ne exprimăm speranța că și în viitor vom putea să beneficiem de prezența dumneavoastră, într-un număr la fel de mare, pentru a putea consolida noi oportunități de a împărtăși din experiența dumneavoastră profesională, atât de valoroasă.

Cu deosebită considerație,

Prof. Dr. Dan. L. DUMITRAŞCU
Preşedinte Congres
Preşedinte Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie

 PREMII SRGH

 

Marele Premiu SRGH : Elena Luminița Enache

Sesiune E-Postere

- Premiul I având ca autor un medic rezident: Bogdan Silviu Ungureanu

- Premiul I: Daniela Cornelia Lazăr

- Premiul II: Ștefan Chiriac

- Premiul III: Roxana Bohîlțea

Premii Dr. Reddy’s pentru E-Postere la sectiunea Esofag și Stomac

- Anca Negovan

- Angela Peltec

- Maria Monalisa Filip

- Lucian Dan Faur